Rüyada Dişi Koyun Görmek

Rüyâda görülen dişi koyun, itibarlı, saygı değer, ahlakı güzel zengin bir kadına işâreten tâbir olunur.
Kişinin rüyâda dişi bir koyun görmesi, rüyâ sahibi kişinin iyi huylu, ahlâki güzel, zengin ve saygı değer, itibârlı bir zevceye (hanıma) sahip olacağına işâret eder.
Rüyâsında kişinin, dişi bir koyun kestiğini ve etini yediğini görmesi, onun evleneceğine veya maksat ve muradına kavuşmasına işaret olarak yorumlanır.
Alem-i menamda (uykusunda) semiz etli dişi bir koyun görmek, zengin ve asalet sahibi bir kadına işaretle yorumlanır.
Rüyâda kişinin dişi bir koyun kestiğini görmesi, bazen bir kadından mal sahibi olmaya, bazan bir kızla evlenmeye, bazen de bir kadına iftira etmeye işâret olarak yorumlanır.
Rüyâsında dişi bir koyunun kuzuladığını (doğurduğunu) görmek, rüyâ sahibinin muradına ereceğine, istek ve dileğinin gerçekleşeceğine, bolluk ve berekete işâret eder. Bir kimsenin rüyâsında kendisine dişi bir koyunun tosladığını görmesi, eşinin(zevcenin) fenaliğina ve hilekârliğina işaret olarak tabir olunur. Kişinin rüyâda dişi bir koyundan bir şey aldığını görmesi, kadın tarafından mal sahibi olmaya işâretle yorumlanır.
Rüyâda dişi siyah bir koyun görmek, Arap ırkından bir kadına işâret olarak tâbir olunur.
Beyaz koyunda beyaz ırktan beyaz kadınına işaret olarak yorumlanır. Kişinin rüyâda birçok dişi koyun(dişi koyun sürüsü) gör- mesi, iyi huylu kadınlara ve bazen de memuriyetten mah rum kalmaya, memuriyetten çıkarılmaya(atulmaya) işâret olarak yorumlanır. Bazen de dişi koyunlar görmek, eşleri zevceleri) kaybetmeye, onların ölümüne veya aynlmaya işaret eder denmiştir. Kişinin rüyâda dişi koyun eti yediğini görmesi, bir kadına mirasci olacağına, o kadından miras yönüyle mal elde edeceğine işârettir. Rüyâda görülen dişi koyunun yünü ve sütü elde edilecek ma- la işarettir. Rüyâda dişi bir koyunun kendi evine girdiğini görmek, o senenin bolluk, bereketli olacağına işârettir. Rüyâ sahibi bolluk ve berekete kavuşur şeklinde yorumlanır. Dişi bir koyunu olduğunu ve doğurduğunu görmek, muradına ermeye ve dişi koyununun eve girdiğini görmek ise; o yılın bolluk ve bereketli olacağına işâretle tabir edilmiştir.

Lütfen Yorumlarınızda Küfür ve Argo Kelimeler Kullanmayınız.Lütfen Saygılı Olalım.Sevelim Sevilelim...

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski