Rüyada Düşmanlık Görmek


Rüyasında kendisinin başka birisine düşmanlık yapıyormuş olduğunu gören kimse, o düşmanlık yaptığını gördüğü kimseyi seveceğine, onunla dost olacağına, arkadaşlık yapacağına işârettir. Şu halde bu rüya tersiyle yorumlanan rüyâlardandır.
Rüyâyı gören, düşmanlık yaptığını gördüğü şahıs ve kişi ile dost oluyor, dost olacağına işaretle yorumlanıyor.
Rüyâ âleminde kişinin, bir kimseye karşı düşmanlığını, açığa vurduğunu görmesi, rüyâyı gören kişinin, o kişi ile dost olacağına işâretle tâbir olunmuştur.
Bazen de rüyâda görülen düşmanlık, gizli olan, kimsenin bilmediği şeyleri açığa çıkarmaya işaretle yorumlanmıştır.
Rüyâda görülen, düşmanlar arasında meydana gelen düşmanlık, dostluğa, barışmaya işâret eder.
Hâl-i hazırda dost ve barışık olan kimselerin rüyâda düşmanmış olduklarını görmesi ise, iyi değildir. Bu rüyâ, kötülüğe, düşmanlığa, şiddet ve kargaşalık olacağına işârettir.
Rüyasında bir kişinin, Allah'ın düşmanlarına düşmanca davrandığını görmesi, onun dindarlığına, dini bütün bir insan olduğuna, işârettir. Çünkü Allah düşmanlarına dost olmak, Allah'ın kitabına ve Resulünün sünnetine karşı gelmek anlamına gelir ki, Allah korusun insanın âhiret hayatını silip götürür. İşte bu işârete göre, rüyâda Allah düşmanına düşman olduğunu gören kişinin rüyâsı, kendisi için büyük hayır ve berekete, kişinin güzel bir müslüman olduğuna işâret eder denmiştir.
Düşmanlık rüyası, sevgi ve dostluğa işâretle yorumlanır. Hâl-i hazırda aralarında düşmanlık bulunan iki kişinin, rüyâda barıştıklarını görmesi, iyi değildir.
Bu rüyâ, onların düşmanlıklarının daha da şiddetlenerek artacağına işârettir şeklinde yorumlanmıştır.

Lütfen Yorumlarınızda Küfür ve Argo Kelimeler Kullanmayınız.Lütfen Saygılı Olalım.Sevelim Sevilelim...

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski