Rüyada Eğer Görmek

Rüyada eğer görmek, mal, kadın ve başarı gibi cihetlere işaret olarak tabir olunur.
Kişinin rüyâda eğer görmesi, iffet sahibi zengin bir kadına işâret olarak tabir edilir.
Ebû said'il vâiz'in yorumu: 
Alem-i menamda (rüyâsında) bir kişinin, eğer görmesi, namuslu, iyi huylu, güzel ve zengin bir hanımı (eşi olduğuna veya bu meziyette bir karısı olacağına işarettir şeklinde tabir olunur demiştir.
Rüyâsında bir eğerin üzerine bindiğini gören kişinin bu rüyâsı, onun kazancının artacağına ve malının çoğalacağına işaret eder şeklinde yorumlanır demiştir.
Ebu Said yine yorumunda; rüyâsında bir kimsenin eğere bindiğini görmesi, onun her işinde muvaffak (başarılı olacağına, mesleğinde (işinde yükseleceğine ve itibâr (otorite- saygınlık) sahibi olacağına işâretle yorumlanır demiştir. Rüyâsında at üzerinde eğer görmek, şeref ve büyüklük simgesi (işareti) olarak tabir olunur.
Câbir-il Mağribi'nin yorumu: 
Bir kimsenin rüyâda atinin eğerinin kıymetli cevherlerle süslenmiş olduğunu görmesi, onun bir kadın sayesinde servet sahibi, zengin bir kişi olacağına işârettir demiştir.


EĞER ALTLIGI
Alem-i menamda eğer altına bir keçe (eğer altlığı) koyduğunu gören kişi, zahmet ve meşakkatten, üzüntü ve kederden kurtulacağına veya bir yolculuğa çıkmak için hazırlık yapacağına işaret olarak yorumlanmıştır.

EĞER ÖRTÜSÜ
Uyku halinde(rüyâsında) kişinin kendisine bir eğer örtüsü verildiğini veya kendisine bir eğer örtüsü geldiğini görmesi, onun (rüyâyı görenin) mal, mülk sahibi olacağına veya büyük bir menfaata ereceğine işâret eder.
Bazı yoruma göre; rüyâsında eğer örtüsü görenin bu rüyâsı, onun mal elde edeceğine veya bir hizmetçi ve kadın alacağına işârettir.

Lütfen Yorumlarınızda Küfür ve Argo Kelimeler Kullanmayınız.Lütfen Saygılı Olalım.Sevelim Sevilelim...

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski