Rüyada Diz Görmek

Rüyâda görülen diz veya dizler, kişinin işlerindeki hareket ve davranışlara işaret eder. Rüyada diz veya dizlerdeki görülen iyi ve kötü durum bu sembollere işâretle yorumlanır.
Kişinin rüyâda dizini veya dizlerini şiş görmesi, rüyâ sahibi kişi, ailesinin geçimini ve rızkını kazanırken ve bunları temin etmeye çalışırken ve maksadına, istek ve arzusuna ulaşırken çok zahmet ve meşakkat çekeceğine, çok zorluklarla karşılaşacağına işârettir.
Rüyâsında dizini veya dizlerini yaralı ve çıban çıkmış görmek, rüyâ sahibinin işinde ve işlerinde, çalışmasında ve gayretinde tembel ve isteksiz davranacağına veya davrandığına işarettir. Rüyâsında dizini veya dizlerini çok zayıf ve halsiz, güçsüz ve dermansız olduğunu görmek, ailesinin geçiminde rızık ve maişetinde darlığa ve sıkıntıya işâret eder Alem-i menamda (rüyâda) kişinin dizlerini küçülmüş (zayıf ve cılız) görmesi, geçiminin darlığına, sermayesinin (parasının) ve malının kıtlığına (azlığına) işârettir. Rüyasında dizinin kırıldığını veya dizinden kan aktığını veya yaralandığını görmek,  kişinin hareketsizliğine, tembelliğine ve bıkkınlığına işâret eder.

Lütfen Yorumlarınızda Küfür ve Argo Kelimeler Kullanmayınız.Lütfen Saygılı Olalım.Sevelim Sevilelim...

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski